... ..
.
PEPE ROBLES PEPE ROBLES
TROMPETA
Captivat per Louis Armstrong, Jabbo Smith i els millors jazzmen dels anys 20, va ser un dels capdavanters del més pur jazz tradicional a Argentina des dels anys 60, i ho segueix sent a Catalunya, on resideix des de 1994.
ELS NEW ORLEANS BLUE STOMPERS EN PLENA ACTUACIO

NEW ORLEANS BLUE STOMPERS
es va donar a conèixer a Barcelona la primavera del 1995 com a grup animador de les Nits de Jazz de L'Hivernacle, al Parc de la Ciutadella. Des d'aleshores ha actuat amb gran èxit a nombrosos clubs i festivals de jazz de Catalunya i d’arreu d’Espanya, entre els quals destaquen els prestigiosos festivals de Vitoria, San Sebastián, Palma, Perelada i Barcelona (Palau de la Música, els anys 2001 i 2005), així com a Andorra i França. El 1998 cinc membres d'aquesta formació van guanyar el primer premi al Concurs Internacional de Jazz New Orleans de Saint Raphaël (França). Amb la participació del trompetista i cantant Ricard Gili els New Orleans Blue Stompers han enregistrat el CD "The musical story of Louis Armstrong" (Blue Moon). L'espontaneïtat amb què recreen la música de Louis Armstrong, King Oliver, Kid Ory, Johnny Dodds, Jimmie Noone i altres músics llegendaris dels orígens del jazz, el fan un dels millors grups autòctons de l'estil New Orleans més genuí. El seu repertori és el típic del jazz New Orleans: blues, espirituals, marxes i temes diversos, des dels més famosos als menys coneguts. Els New Orleans Blue Stompers ofereixen avui el seu jazz càlid amb l'ànim que tothom en gaudeixi tant com ells.

NEW ORLEANS BLUE STOMPERS compta sovint amb la col.laboració especial de Ricard Gili.
RICARD GILI RICARD GILI
TROMPETA I VEU

Profund coneixedor i admirador incondicional de Louis Armstrong, de qui recrea amb gran autenticitat el seu estil inconfusible, ple de calidesa i humor. El seu cant "armstrongià" és d'allò més emotiu. Fundador i director de La Locomotora Negra.
ORIOL ROMANI ORIOL ROMANÍ
CLARINET
Fundador del grup. Inspirat en Johnny Dodds i Jimmie Noone, és reconegut com un dels clarinetistesNew Orleans més genuïns i expressius del país. Presentador de sessions divulgatives i autor del llibre "Tocats pel jazz".
OSCAR FONT OSCAR FONT
TROMBÓ
Un dels pocs trombonistes actuals que s'expressa amb naturalitat en el típic estil New Orleans. Ha tocat a Nova York amb el conjunt de Woody Allen i ha participat al Festival de Jazz de Nova Orleans.
ALBERT ROMANI ALBERT ROMANÍ
BANJO
Membre en actiu deLa Locomotora Negra i del quartet Barcelona Swing Serenaders, aporta als New Orleans Blue Stompers el seu tempo sòlid i swingant.
FELIX DE BLAS FÈLIX DE BLAS
TUBA
Pel seu viu sentit del ritme, és un dels tubes més sol.licitats dins del món del jazz tradicional del nostre país. Constructor d'instruments i animador infantil.
MARCELO DE CASTRO MARCELO DE CASTRO
WASHBOARD
Un dels millors intèrprets d'aquest pintoresc instrument, encomana la seva simpatia i bones vibracions a tot el grup. Molt conegut a França, on va tocar amb Claude Luter.