.. ..
.
ORIOL ROMANI ORIOL ROMANÍ
CLARINET
Director del grup. Reconegut com un dels millors clarinetistes dins el panorama actual del jazz clàssic més genuí. Presentador de sessions divulgatives i autor del llibre Tocats pel jazz. Solista internacional de música clàssica.
ELS BARCELONA SWING SERENADERS
BARCELONA SWING SERENADERS
Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders van començar a tocar junts el 1999 practicant els estils Swing i New Orleans, i el bon ambient que es creava entre ells i amb el públic va endur-los a constituïr-se com a grup estable l'any 2000. Des del 2002 toquen cada setmana al Cafè del Tèxtil de Barcelona -actualment ho fan els diumenges al vespre, d'abril a octubre-, actuen molt sovint per tot Catalunya i han fet gires per Andalusia, Extremadura i Escòcia. El 2005 han actuat al Palau de la Música en el concert “Viatge a New Orleans”, dins el VI Festival del Mil.lenni. Han enregistrat els CD's Someday sweetheart (DiscMedi 2001) i Saturday night function (DiscMedi 2003).
El seu repertori es basa en temes típics del jazz dels anys 20 i 30, cuinats de nou a la manera del quartet, amb la incorporació ocasional d'idees inspirades en clàssics del jazz –Louis Armstrong, King Oliver, Jimmie Noone, Kid Ory, Barney Bigard, Duke Ellington, Count Basie o Django Reinhardt- i d’algun tema propi. Tant si actuen en caves de jazz, festivals de jazz i cicles de concerts com si ho fan en el marc de sessions didàctiques, audicions de sobretaula o balls, els Barcelona Swing Serenaders es dediquen sempre a recrear la frescor, el swing i la calidesa del jazz clàssic més genuí.
En algunes ocasions han col.laborat amb el quartet, com a artistes convidats, els trompetes Ricard Gili o Herbert Christ, el pianista Ignasi Terraza, la cantant Mònica Green o el bateria Erwyn Seerutton.

OSCAR FONT OSCAR FONT
TROMBÓ
Un dels trombonistes més swingants i comunicatius del país. Ha tocat a Nova York amb el conjunt de Woody Allen i ha participat al Festival de Jazz de Nova Orleans. Autor i compositor dels musicals Cloe i Mad Dog.
ALBERT ROMANI ALBERT ROMANÍ
GUITARRA
Toca amb un estil poc freqüent i molt personal, inspirat en clàssics de la guitarra com Django Reinhardt, Al Casey, Billy Mackel i Charlie Christian. Membre en actiu de La Locomotora Negra.
QUERALT CAMPS QUERALT CAMPS
CONTRABAIX
Un dels contrabaixistes més sol.licitats dins del nostre món jazzístic, per la seva manera d'acompanyar plena de força i plena de swing.